JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


Error: Contact form not found.

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


  Kuulosuojaimet hammaslääkäreille ja -hoitajille

  Kuulosuojaimet hammaslääkäreille ja hammashoitajille

  Hammaslääkärin ja hammashoitajan työssä korkealla äänellä vinkuvat, suhisevat ja surisevat työvälineet altistavat melulle jatkuvasti. Meiltä saat laadukkaat Elacin ClearSound -kuulosuojaimet, jotka on kehitetty niin, että ne tarjoavat erinomaisen kuuluvuuden puheäänille ja mahdollisille varoitusäänille, mutta samalla ne kuitenkin hälventävät haitallista melua tehokkaasti. Näiden ominaisuuksien ansiosta suojaimia voi käyttää koko työvuoron ajan; kommunikointi asiakkaiden ja kollegojen kanssa onnistuu normaaliin tapaan.

  Meiltä laadukkaat Elacin kuulosuojaimet

  Elacin kuulosuojaimia on saatavilla tarvittaessa myös mittatilauksena käyttäjän korvakäytävän mukaan valmistettuna; näin ne ovat todella miellyttävät käyttää koko työskentelyajan. Kuulokkeet on varustettu suodattimilla, jotka vaimentavat taustamelua tuoden kuitenkin puheen hyvin kuuluviin. Kuulosuojaimet on mahdollista saada pienellä kahvalla, joka helpottaa huomattavasti suojaimen paikalleen asettamista ja poistamista. Valmistusmateriaalina käytetään pehmeää FlexFit -materiaalia. Tuotepakkaukseen kuuluu suojaimet, yhdysnaru (kahvallisissa kuulokkeissa), säilytyskukkaro, korvavoide, puhdistuskynä ja käyttöohjeet.

  SR-Hammas Oy toimittaa laadukkaat kuulosuojaimet ammattikäyttöön. Palvelemme pääasiassa Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella, mutta tarvittaessa toimitamme tuotteet myös muualle Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!