JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Hammassuojat

SR-Hammas Oy tarjoaa laadukkaat urheilijoiden hammassuojat! Palvelemme pääasiassa Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella, mutta tarvittaessa toimitamme tuotteet myös muualle Suomeen.

Hammassuojat urheilijoille

Hammassuoja on ylähampaiden päälle asetettava kisko, joka suojaa hampaita ja samalla muutakin pään aluetta, kun siihen kohdistuu isku. Hammassuojat ovat käytössä monessa urheilulajissa ja erittäin tärkeä osa varustusta kaikissa sellaisissa lajeissa, joihin kuuluu fyysistä kontaktia, kaatumisia tai esimerkiksi kiekkoja tai palloja, jotka voivat osua myös pelaajiin.

Hammassuoja parantaa myös suorituskykyä, sillä oikein istuva suoja vaimentaa kehoon tulleen iskun tai tärähdyksen siirtymistä esimerkiksi silmiin, jonka ansiosta koordinaatiokyky säilyy mahdollisimman tarkkana.

Miksi hammassuojaa tarvitaan ja miten se toimii?

Pään alueella kohdistuva isku voi aiheuttaa monenlaisia vaurioita. Esimerkiksi leukaan osuneen iskun voima saattaa voi kulkeutua leukanivelen kautta kallon luihin ja aiheuttaa aivotärähdyksen. Suora isku suun kohdalle ja mahdollisesti myös sen aiheuttama hampaiden yhteen kalahtaminen taas voi aiheuttaa hampaisiin halkeamia, lohkeamia tai kiillevaurioita.

Hammassuoja toimii näissä tilanteissa kuin iskunvaimennin, eli jakaa iskun voiman laajemmalle alueelle ja pienentää näin sen tehoa. Samalla hammassuoja estää iskun aiheuttaman tärähdyksen kulkeutumisen kallon alueelle leukanivelen kautta, sillä hampaiden suojaamisen lisäksi se pitää myös leuan erillään nivelkuopasta.