JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!


[contact-form-7 404 "Not Found"]

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Hammaslaboratorio palveluksessanne

Hammaslaboratorio  SR-hammas Oy palveluksessanne

SR-Hammas Oy on Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella palveleva hammaslaboratorio. Henkilökuntamme rakentuu pitkän linjan osaajista kymmenen ammattihenkilön voimin.
Olemme vakiinnuttaneet vahvan asemamme Keski-Suomessa yli 40 vuoden kokemuksella tarjoten kaikki hammastekniikan osa- alueet.
Kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme jatkuvalla kouluttautumisella sekä uusimmalla teknologialla.
Uusimpana päivityksenä Sirona CEREC- InLab- täydellinen kokonaisuus CEREC- yhteistyöhön.

Toteutamme ja teemme hammasproteesit kokonaisvaltaisena palveluna kattaen kaiken aina konsultaatiosta ja proteesien valmistuksesta potilastyöhön.
Olemme Jyväskylän kaupungin virallinen yhteistyökumppani ja meiltä saatte myös potilaillenne Kelan kustannusarviolaskelmat proteesihoitoon.

Tervetuloa asiakkaaksemme. Takaamme asiakastyytyväisyyden sekä varman ja turvallisen lopputuotteen potilaittenne parhaaksi. Otathan yhteyttä.

 

Hammasproteesit suoraan asiakkaalle

Teemme hammasproteesit suoraan asiakkaalle kattaen sekä kokoproteesit, että osaproteesit*. Palveluumme kuuluu myös proteesien tiivistykset, sekä hoitosuunnitelman mukaiset proteesien tarkastukset, joita suosittelemme tehtäväksi vuosittain. Erikoisosaamiseemme kuuluu vaativa implanttiprotetiikka, erikoisprotetiikka ja kiinteä protetiikka eli kruunu- ja siltaprotetiikka. Lisäksi erikoishammasteknikkomme ovat kouluttautuneet irtoprotetiikkaan liittyvien purentaongelmien kokonaisvaltaiseen hoitoon.
*osaproteesit valmistamme yhteistyössä hammaslääkärin kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sinulle sopivasta ratkaisusta!

Hammasteknisten töiden tilaamista varten klikkaamalla alla olevaa linkkiä.
sr-hammas-tyotilauslomake-2014

Voit tulostaa tarvittaessa vain sivun 1.
Lisäsuunnitteluun myös sivun 2.